Bács-Kiskun megye

Faddikorr Kft.

www.faddikorrkft.hu

A Faddikorr Kft. 1996 óta működő széles tevékenységi körrel rendelkező családi vállalkozás. A társaság elsősorban rozsdamentes, nyomástartó tartályokat, egyedi élelmiszeripari gépeket és berendezéseket gyárt. Tevékenységükben meghatározó az egyedi jelleg és a speciális követelmények teljesítése.

Bács-Kiskun megye

Pentacolor Kft.

www.pentart.eu

A cég 1992-es megalakulása óta foglalkozik ipari és kreatív piacra szánt vegyszerek gyártásával. Mai tevékenységüket a Sulifix márkanevű iskolai ragasztó kifejlesztése alapozta meg, amelynek szabadalmát és gyártási jogát a HENKEL 1995-ben megvásárolta. Ipari vegyszereiket, ragasztóikat és színezékeiket a nyomdaiparban, textiliparban, díszletépítésben, könyvkötészetben alkalmazzák, ragasztószalagjaik a csomagolóipar számára készülnek, a Pentack márkanevű termékük megtalálható a multinacionális áruházak kínálatában is. A kétezres évek elején mutatkozott be a kreatív hobbi célközönségének szánt Pentart márkacsalád. Saját üzem kialakítása mellett több gyártó cég termékeinek kizárólagos forgalmazásával is foglalkoznak, termékeiket a világ 45 országába exportálják.

Baranya megye

Magnus Aircraft Zrt.

www.magnusaircraft.com

A Magnus Aircraft Zrt. 2011-ben kezdte meg a fejlesztést. 2014-ben kapta meg az első gép az első UL engedélyt, miáltal elkezdték a kereskedelmet is. Alapvetően két személyes kompozit szabaditő- és oktatógépeket gyártunk, de a termék skála hamarosan gyarapodik.Jelenleg a Fusion termékcsalád értékesítésével foglalkoznak, miközben a Fusiont és más termékeket is fejlesztenek folyamatosan.Beszállítók terén az alábbi területeken keresnek partnereket: fémmegmunkálás, kábelköteg gyártás, dekoráció (repülőgép).Világszintű értékesítést folytatunk: az USA-ban leányvállalatunk, Kínában és Iránban közös vállalatunk van, valamint most kötöttek megállapodást a UAC orosz repülőipari óriásvállalattal. Ezen felül az afrikai kontinenst Kenyán keresztül látják el, és vannak értékesítőik Ausztráliában, Európában, valamint a világ számos más területén is.

Baranya megye

Manual Divat Kft.

www.karmapecsikesztyu.hu

Cégünk a Karma Pécsi Kesztyű márka megalapítója. Az alapvető tevékenységünk divat bőrkesztyű gyártás, melyet saját alapanyagokból a vevők megrendelései és igényei alapján készítünk. Ezek a vevők 100%-ban külföldi piacokról érkezik, megyek elsősorban Európában érkeznek, de vannak megrendeléseink Amerikából és Japánból is.A saját márka Karma Pécsi Kesztyű, jól működik a hazai piacon és az idei évben debütál a nemzetközi kisker és nagyker webáruház is.Az erősségeink a rugalmasságunk, a termék mellé adott szolgáltatásaink, a fiatalos endületünk, a tapasztalatunk és ugyan elcsépelt, de a termékeink minősége is.

Békés megye

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

www.gallicoop.hu

A társaság az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahús-termelő integrációjával rendelkező vállalat. Tevékenységük két fő területre bontható: Az egyik a termelési és értékesítési rendszer, amelybe beletartozik a pulykakeltetés és a felhizlalt pulykák feldolgozása, a húskészítmények előállítása, valamint értékesítése. A másik a termelési integráció, amely felöleli a feldolgozásra kerülő pulykák előnevelését, hízlalását, de az ehhez szükséges tojástermelést és törzstartást is, amit külső partnereink végeznek. A Gallicoop termékeinek magas minőségét és biztonságát a 6 csillag garantálja: magyar tulajdon, magyar munkaerő, magyar alapanyag, magyar szakértelem, magyarországi feldolgozás, magyar takarmány.

Békés megye

Szkaliczki és Társai Műanyagfeldolgozó Kft.

www.szkaliczki.hu

A Szkaliczki és Társai Kft. orosházi székhelyű vállalat, mely 1997-ben alakult. Az elmúlt 20 évben a műanyagfeldolgozás, ezen belül a vákuum-, préslég-, és hőformázás meghatározó szereplőivé vált alkatrész tároló logisztikai tálcáikkal, csomagolási blisztereikkel, különböző gépburkolataikkal, zöld tető technológiához használt szivárogtató lapjaikkal, kartonplast elválasztó elemeikkel és termékspecifikus, vezetőképes hab csomagolóanyagaikkal.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

.WEINBERG '93 Építő Kft.

www.weinberg93.hu

A Weinberg 93 Építő Kft. 1993 őszén Sárospatakon alakult hazai magántulajdonú vállalat. Szakalvállalkozóikkal együtt több, mint 500 embert foglalkoztatnak. Fő profiljuk a generálkivitelezés és az acélszerkezet-gyártás. Ezidáig több, mint 423 acél- és vasbeton szerkezetű üzemet, gyárat, bevásárló és sportlétesítményt kiviteleztek. Az általuk gyártotttermékeket saját szerkezeteikkel állítják elő.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

FUX Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.

www.fux.hu

A társaság áramvezető szigetelt és szigeteletlen vezetékek gyártásával, kereskedelmével foglalkozik. Partnerei között a hazai áramszolgáltatók és hálózatépítők mellett ott vannak Európa legjelentősebb villamosenergia-szolgáltatói és hálózatépítői. A cég jelen van a skandináv országokban, a nyugat-európai piacon, valamint a közép- és kelet-európai országokban is.

Budapest főváros

Rév és Társai Kereskedelmi Zrt./Rév Cégcsoport

www.rev-partners.hu/

A cégcsoporton belül a FF Fémfeldolgozó Zrt. fémfeldolgozással, egészségügyi bútorok és berendezések gyártásával foglalkozik, a Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft. pedig gázpalack, acélcső és hegesztőanyag kereskedelemmel.

Budapest főváros

Tungsram Operations Kft.

www.tungsram.com

A cég profilja beltéri és kültéri innovatív fényforrások, hagyományos lámpák, autóipari világítástechnikai berendezések, vezérlők és transzformátorok fejlesztése, gyártása és értékesítése hazai és nemzetközi piacokon.

Csongrád-Csanád megye

Naturtex Kft.

www.naturtex.hu/

A teljes egészében magyar tulajdonban levő vállalkozás fő profilja a tollal/pehellyel, gyapjúval, műszállal és egyéb természetes és szintetikus anyaggal töltött paplanok és párnák gyártása, forgalmazása világszerte. Ezenkívül széleskörű termékskálájukon megtalálhatóak az ágytakarók, ágyneműhuzatok, plédek és a fürdőszobai textíliák is, úgy, mint törölközők, kádkilépők és fürdőköntösök.

Csongrád-Csanád megye

Solvelectric Technologies Kft.

www.solvelectric.hu/

A társaság szünetmentes tápegységek és egyedi elektronikai berendezések tervezésével, gyártásával és szervizelésével foglalkozik.

Fejér megye

PCE Pelleting Consumables Europe Kft.

www.pce.eu/hu/

A székesfehérvári székhelyű PCE Pelleting Europe Consumables Europe Kft. 2015 közepén alakult, tulajdonosa a holland PTN BV. Állati takarmányt, illetve bio tüzelőanyagot előállító pelletprés berendezések szerszámait (pelletmatricák) és egyéb kopó alkatrészeit (görgőpalástok, dörzsgyűrűk) gyártják és értékesítik Dél-Amerikától Ázsiáig.

Fejér megye

VIdeoton Holding ZRt.

www.videoton.hu/index.php/hu

A Videoton Magyarország legjelentősebb magyar magántulajdonban lévő ipari csoportja. Fő tevékenysége az elektronikai gyártás (PCBA, modulok, késztermékek). Számos technológiájának bázisán multi-commodity beszállító alkatrészek, szerelvények és modulok terén több iparágnak, főképp az autóiparnak. Mint Európa egyik legjelentősebb szerződéses gyártója, stratégiai partnere számos globális és közepes cégnek, valamint start-up vállalkozásnak termékeik gyártása terén.

Győr-Moson-Sopron megye

Attrecto Zrt.

www.attrecto.com/

Az Attrecto Zrt. egyedi megrendelésre készít ipari webes és mobilos szoftvereket, szoftver-megoldásokat haza és nemzetközi ügyfelek számára, mint pl. HBO, Telenor, AUDI, E.ON, PriceWaterhouseCoopers, Aegon, AIG.

Győr-Moson-Sopron megye

Graboplast Padlógyártó Zrt.

www.graboplast.com/

A Graboplast Zrt. Közép-Európa legnagyobb független padlóburkolat gyártója, amely Magyarországon három telephelyen állítja elő PVC, illetve fa alapanyagú termékeit. Cégünk 114 éves története során mindig törekedett tevékenységét az aktuális piaci trendeknek megfelelően alakítani. Az innováció és fejlesztés ma is kulcsfontosságú tényezői működésünknek és nagymértékben befolyásolják gyártástechnológiáinkat és termékkínálatunkat.

Győr-Moson-Sopron megye

Győri Szeszgyár és Finomító Zrt.

www.gyoriszesz.hu/hu

A magyar családi tulajdonban lévő Győri Szeszgyár 1884 óta gyárt és finomít magas minőségű alkoholt. Legfontosabb vevői a gyógyszergyárak és kozmetikai gyártók mellett az ital és ecet gyártók ill. a festék, lakk, fólia és műanyag előállítók.

Győr-Moson-Sopron megye

Tutti Élelmiszeripari Kft.

www.tutti.hu/

A cég szabadalmaztatott fagylaltpor gyártással kezdte tevékenységét, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően más élelmiszeripari területeket is sikerült meghódítaniuk. Szakterületük a por alapú élelmiszerek előállítása, forgalmazása. Fő termékeik: fagylaltporok, instant és granulált kész- és félkész termékek, italporok, italautomatákhoz töltőanyagok, cukrászati alapanyagok, kávékrémporok, valamint vitamintabletták és táplálékkiegészítők. Specialitásuk, hogy a multikkal szemben egyedi termékek gyártását is gazdaságosan meg tudják oldani.

Hajdú-Bihar megye

HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.

www.hajdurt.hu/

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. fontos szereplője az épületgépészeti termékek előállításának és a háztartási gépgyártásnak. A magyar tulajdonban lévő cég fő profiljába különféle forróvíztárolók, tartályok, vízmelegítők, kazánok gyártása és értékesítése tartozik. A megbízható, jó minőségű, környezetbarát HAJDU termékekből komplett fűtési és melegvízellátási rendszerek alakíthatók ki. Az exportot tekintve a társaság elsősorban a német, a francia és kelet-európai piacokon értékesít, de vannak thaiföldi, tunéziai, és gaboni megrendelései is. Az exportértékesítés erősödése elsősorban a kelet-európai piacnak, azon belül az orosz és román vevői kör bővülésének köszönhető.

Hajdú-Bihar megye

MEDICOR Kéziműszer Zrt.

www.medicorkm.hu/

A Medicor Kéziműszer Zrt. közel 70 éve Magyarország vezető és a világ meghatározó orvosi kéziműszer gyártó és forgalmazó társasága. A vállalat széles műszerválasztékával az egyetlen magyarországi gyártó, amely európai viszonylatban is előkelő helyet foglal el az orvosi kéziműszereket gyártó cégek palettáján. A Társaság ahogyan az elmúlt évtizedekben, a jelenben és a jövőben is meg kíván felelni úgy a szakmai, mint a minőségi kihívásoknak. A nagy hagyományokkal rendelkező cég fennállása óta sokat változott, ám egyvalami változatlan maradt: továbbra is kiemelkedő minőségben készítik azokat a kézi műszereket és eszközöket, amelyek alkalmazása elengedhetetlen a mai modern orvostudományban. Igazodva a világ magas szintű követelményeihez és új kihívásaihoz stratégiájuk fő pillérei: az innováció – új eszközök fejlesztése, bevezetése – a magas színvonalú termékgyártás, a piaci pozíciók erősítése és új piacok meghódítása.

Heves megye

MÁTRAMETÁL KFT.

www.matrametal.hu/

A Mátrametál Kft. a fém csomagolóeszközök - alumínium aeroszol palackok és alumínium tubusok - nagy múltú, több mint 50 éves gyártási tapasztalattal rendelkező hazai gyártója.

Heves megye

Sanatmetal Kft.

www.sanatmetal.hu/

A Sanatmetal 100%-ban magyar tulajdonú középvállalkozás, mely traumatológiai, ortopédiai, gerincsebészeti, fogászati, állatgyógyászati implantátumokat és nagyízületi (csípő és térd) protéziseket gyárt és forgalmaz.

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Jász-Plasztik Kft.

www.jp.hu/

Míg a Jász-Plasztik név 1990-ben csak egy néhány főt foglalkoztató kis kft.-t jelölt, ma már egy több országban jelen lévő, sok ezer főt foglalkoztató cégcsoportra utal. Olyan vállalategyüttesre, amely az általa gyártott és forgalmazott termékeknek köszönhetően Európa szinte minden háztartásában jelen van. És olyan gazdasági szervezetre, amely sikereinek záloga a több lábon állásban, a folyamatos fejlesztésekben rejlik. Az alapításától kezdve családi tulajdonban lévő, hírnevét műanyag-feldolgozó tevékenységével megalapozó vállalkozás nemcsak saját termékek gyártójaként, hanem multinacionális cégek megbecsült beszállítójaként is ismert. A hazánkban több területen ágazati piacvezetőnek tekinthető, és Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb munkáltatójának számító Jász-Plasztik társadalmi szerepvállalása is jelentős, elmondható tehát: a jászberényi központból irányított cég jelentős gazdasági szereplővé nőtte ki magát.

Jász-Nagykun-Szolnok megye

RIGO Kft.

www.rigokft.hu/lang/hun/index.html

A RIGO Kft. 1990-ben alakult, 100 %-ban magyar tulajdonú cég, családi vállalkozás. A RIGO Kft. legfőbb exportra gyártott termékei, alkatrészei: 1. Könyvkötőgép gyártás – a könyvkötőgép család tervezése,gyártása, fejlesztése, elektronikus vezérlés tervezése,kivitelezése. 2. Szerszámgyártás – műanyag fröccsöntés, kivágó-, hajlító-,mélyhúzó szerszámok; nyomásos „Al” öntő szerszámok,öntőminták készítése 3. Lemezmegmunkálás – gépgyártáshoz és az elektronikai iparhoz kapcsolódó lemezalkatrészek nagy pontosságú vágása, hajlítása és készre szerelése.

Komárom-Esztergom megye

Neuzer Kft.

www.neuzer.hu/

A magyar Neuzer Kerékpár Kft. Magyarország vezető kerékpárgyártó üzeme. A saját gyártmányú, NEUZER márkanevű (régebben ALTRIX márkájú) kerékpárok választéka szinte valamennyi felhasználási igényt (mint MTB, országúti, trekking, verseny, városi, illetve gyermek) kielégít. Az Esztergomban gyártott évi mintegy 100.000 kerékpár közel 50%-át exportálják, az Európai Unió számos országába. A Neuzer cég termékei jelen vannak a hazai kerékpár kiskereskedelem majd minden szaküzletében. A vállalkozás tevékenységi köre igen sokrétű, a kerékpárok összeszereléstől és gyártásától, az alkatrészek gyártásán és kereskedelmén túl egészen a sportszer-kiskereskedelemig terjed.

Komárom-Esztergom megye

P-Metál Kft.

www.p-metal.hu/

1991-ben alapított, 100% magántulajdonban lévő társaság, melynek fő profilja: alumínium kokilla öntészet, alumínium öntészeti ötvözet gyártása, amely mellett további feladat- és munkafázisokat (szerszámgyártás, az öntvények megmunkálása, felületkezelése, szerelése, minőségellenőrzése spektrométerrel) is elvégeznek.

Nógrád megye

Basilicon Kft.

www.basilicon.hu/

A Basilicon egy nemzetköziesedésre szakosodott tanácsadó cég, főbb tevékenységeink a stratégiai tanácsadás, külpiacokra lépés segítése, kultúraközi kommunikáció, valamint esetenként forrásszerzés.

Nógrád megye

Wamsler SE Háztartástechnikai Európai Rt.

www.wamsler.hu/

A vállalat Közép-Európa legnagyobb, 100%-ban magyar magántulajdonban lévő „tűzhelygyára“. Termékeik nagyobb részét exportálják főleg német, osztrák, holland piacra, de jelentős részesedést foglalnak el a magyar piacon is.

Pest megye

ECSERI Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

www.ecserikft.hu/

Az ECSERI Kft. meghatározó tevékenysége a nyomásos alumíniumöntéssel előállítható autóipari alkatrészek gyártása és értékesítése. A Kft. termékkínálata jellemzően autóipari, gépipari-, és elektromos ipari alkatrészeket tartalmaz, melyeket alumíniumból nyomásos öntészeti technológiával gyárt a vevők elvárásai alapján. A gyártás döntően exportra történik, világszinten ismert és elismert termékekhez. Cégünk stratégiája a folyamatos nyitás új technológiák, eljárások és piacok felé.

Somogy megye

Ka-Span Kft.

www.ka-span.eu/

A céget 2001-ben alapították. Napjainkra közel 40 munkavállalóval rendelkezik, éves árbevételük (amelynek több mint 90%-a export) meghaladja az 500 millió Ft-ot. Főbb tevékenységek: forgácsolás, feketítés, eloxálás, horganyzás, nikkelezés, hegesztés, lemezmegmunkálás és szerelés. Bővebb információk a www.ka-span.eu címen találhatóak

Somogy megye

Szabó Fogaskerékgyártó Kft.

www.szabofogaskerek.hu/

A cég 1996-ban alakult. Napjainkra több mint 50 fős munkavállalói állománnyal rendelkeznek. Fő tevékenységeik a forgácsolás, valamint a fogazott alkatrészek (fogaskerekek, tengelyek, kúpkerekek, bordástengelyek), hajtóművek gyártástervezése, gyártása. Az idei évtől saját termékeiket hőkezelik is, 2020-tól pedig már bérmunkában is szeretnék ezt a tevékenységet végezni. 2018-ban az Év Somogyi Vállalkozása díj nyertese. További információkért látogassanak el a www.szabofogaskerek.hu oldalra.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

FRIGO-HASSO KFT.

www.frigohasso.hu/

A Frigo-Hasso Kft. a mezőgazdasági integrátori és teljes körű malom-, illetve sütőipari tevékenységet folytató, magyar tulajdonú HASSO cégcsoport tagja. A jól szervezett és egymásra épülő tevékenységeknek köszönhetően a cégcsoport tőkeerős, stabil növekedési pályán van. A Frigo-Hasso Kft. gyorsfagyasztott, töltelékes és töltetlen tésztatermékeket, gombócot, derelyét, nudlit, pizzalapot és lángost állít elő nagy kapacitású, fejlett gyártási technológiát alkalmazó Gávavencsellői gyárában. Az Országos Vállalkozói Mentorprogramot széles körű, a fogyasztási cikkek minden értékesítési csatornájára kiterjedő nemzetközi kereskedelmi tapasztalatával támogatja. Egyaránt otthon van a hagyományos importőr - nagykereskedelem – kiskereskedelem típusú ellátási láncok, a nemzetközi kereskedelmi nagyvállalatok saját ellátási láncainak és a vendéglátóipar kiszolgálásában. A mentorált cégeket élelmiszerbiztonsági, termék- és technológiafejlesztési, beruházási szakértelmével is segíti.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Gumiplast Kft.

www.gumiplast.hu/

A több mint 10 éves múltra visszatekintő Gumiplast Kft. a zöldmezős beruházással Nyírmadán épült, fenntartható, környezettudatos gyárában gumikeverékeket gyárt. A termelés rugalmasságát jellemi, hogy egészen kis (50 kg) és nagy (több tíz tonna) rendeléseket is azonos minőségi paraméterek mellett teljesítenek. Fő erősségeik e mellett a széles termékpaletta, a partnerekkel való szoros együttműködés és a rövid szállítási határidő. A Gumiplast Kft. vevői szállítóhevederek, kábelek, légrugó, sajtolt formatermék, gumirugók, porózus termékek, technikai gumitermékek, ék- és bordásszíjak, csövek, tömítések, tömlők, nyomdaipar gyártóiból, az újrafutózó cégek, valamint az autóiparból kerülnek ki. Árbevételének 60 %-a exportól származik, az Európai Unió számos országába szállít Az Országos Vállalkozói Mentorprogramhoz széles körű exporttapasztalatuk mellett, a nagyvállalati alapanyagbeszállításban szerzett jártasságukkal, a vevőkkel közös termékfejlesztési módszereikkel és fejlett labortechnikán alapuló minőségbiztosítási gyakorlatukkal járulnak hozzá.

Tolna megye

Bodri Pincészet Kft.

www.bodribor.hu

\"Szekszárd déli határában, a festői szépségű Faluhely-dűlőben található a Bodri Birtok, mely ma már egy igazi borturisztikai komplexum, hiszen borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is magában foglal. A birtok építése 1999-ben kezdődött, az akkor ligetes-erdős, elhanyagolt szőlőkkel, romos tanyákkal, kertekkel tagolt területen. A 2001-ben telepített első öt hektár szőlő, pár éven belül már tizenegy hektárra növekedett. A régi érlelőpince 2002-ben épült, 2003-ban követte a feldolgozó és az étteremnek otthont biztosító épület. A nagypince, mely 12 kupolával rendelkezik, és elnyerte Közép-Európa legnagyobb újonnan épített kupolás pincéjének titulusát, 2008 és 2011 között épült meg. Szintén 2011-ben megkezdődött a vendégházak kialakítása is és 2013-ban megnyitott OPTIMUS éttermünk, amely azóta is magas szintű bor- és gasztroélményt kínál a birtokra látogató vendégeknek. A következő nagy fejlesztés a 2014-ben átadott 1400 négyzetméteres rozéüzem, mely már nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A technológia fejlesztéssel párhuzamosan jelentősen növekedett a pincészet szőlőterülete, 2019-ben már 150 ha feletti saját művelésű terület biztosítja a magas minőségű alapanyagot. Az utóbbi évek szőlészeti és borászati fejlesztései biztos hátteret teremtettek a magyar és export piacok magas színvonalú kiszolgálásához és további piacfejlesztéshez.\"

Tolna megye

Vajda-Papir Kft.

www.vajdapapir.hu/

Vajda-Papír Kft. higiéniai háztartási papírtermékeket gyártó és közületi vegyi termékeket forgalmazó vállalat. Az 1999-ben kisvállalkozásként induló családi vállalkozás ma már a dunaföldvári, a budapesti és a norvégiai üzemeiben, együttesen 500 főt meghaladó létszámot foglalkoztat. Legutóbbi, 15 milliárd forint összértékű beruházása során, 2018 őszén Dunaföldváron nyitotta meg Magyarország legmodernebb higiéniai alappapírgyártó és feldolgozó üzemét, amellyel már a magasabb feldolgozottságú termékek előállítása volt a cél. Több, mint 24 országba exportál, számos nemzetközi kereskedelmi láncnak, árbevétele 40%-a külpiaci értékesítésből származik. Töretlen két évtizedes munka eredményeként, vállalatcsoportjuk árbevételét 2017-hez képest több mint 4 százalékkal, 37,5 milliárd forintra növelték 2018-ban, és 2019-re is komoly forgalomnövekedést irányoztak elő. A 2011-ben született Ooops! márkájuk már jól ismert és keresett higiéniai papírtermék között a magyar fogyasztók körében. Cél, hogy nemzetközi higiéniai márkává neveljék az Ooops!-ot. A forgalmi és az utóbb említett növekedési célok teljesítése mellett a következő céljuk a termék- és a folyamatinnováció: minél alacsonyabb környezetterheléssel, minél költséghatékonyabban előállítani, minél nagyobb mennyiségű terméket.

Vas megye

Hartjes-Biosoft Kft.

www.hartjes.at/

A cég az osztrák anyavállalata számára végez cipőfelsőrész-készítést, bérmunka keretében.

Vas megye

Kiswire Szentgotthárd Kft.

www.facebook.com/KiswireSG/

A vállalkozás acél sodrotthuzal és tömlődrót gyártással foglalkozik személyautók és teherautók gumiabroncsaiba.

Veszprém megye

Csatári Plast Kft.

www.csatariplast.hu/index.php/hu/

A Csatári Plast Kft 100% magyar tulajdonosi háttérrel, saját fejlesztésű termékeivel a villamosipar meghatározó szereplője világszerte. A nemesvámosi és herendi üzemekben tervezett és gyártott villamosipari tokozatokat több mint 20 ország nagykereskedői és bányaipari vállalatai közvetlenül vásárolják. 2007-ben a CSE típusú elosztószekrények, majd 2012-ben a Jáger típusú szabadtéri szekrények nyerték el a Magyar Termék Nagydíjat. A Jáger típusú szekrénycsalád a Magyar Innovációs Szövetség különdíjában is részesült. A vállalat termékei immár az egész világra eljutnak. A vevők Kanadától Szingapúrig rendszeresen és közvetlenül vásárolják meg a kimagasló minőségű villamos tokozatokat. Jelentős szerepet vállalnak a műanyag hulladékok újrahasznosításában is. A Csatári Plast Kft. a Jáger Csoport tagja. A cégcsoport vezetése elkötelezett amellett, hogy a világpiacon egyre több magyar termék jelenjen meg, melyek biztosítják a KKV-k folyamatos fejlődését.

Veszprém megye

Tornai Pincészet Kft.

www.tornaipince.hu/

Tornai Endre, az alapító 1946-ban közel kétholdas birtokon kezdte el a szőlőművelést és borkészítést. Napjainkra a pincészet ültetvényeinek mérete több mint 60 hektár, és a mindennapi munkában már a harmadik generáció is részt vesz. Gazdálkodásunk alapja a hagyományok tiszteletben tartása mellett a legkorszerűbb szőlőtermesztési és feldolgozási technológiák alkalmazása. A Tornai Pincészet a – Somló meghatározó borászataként, több évtizedes tapasztalataira építve – kezdeményezője és támogatója a térség termelői együttműködésének. Ezzel is szeretnénk elősegíteni, hogy a somlói borok elismertsége itthon és külföldön is tovább növekedjék. A londoni International Wine Challenge-en, a világ legnagyobb presztízsű borversenyén a korábbi három után 2019-ben újabb Trófea díjat érdemelt ki a Tornai Pincészet, ezzel Magyarországon példa nélküli, és a világon is ritka eredményt értek el. A Tornai Pincészet Kft. tagja a Somló Holding Kft.-nek. A Holdinghoz tartozó cégek széles palettán tevékenykednek textil gyártáson, az acélszerkezetek, hegesztett gépalkatrészek és egyedi gépek gyártásán, Internet szolgáltatások biztosításán át, egészen a big-bag zsákok gyártásáig. A cégcsoporthoz tartozó vállalatok jelentős külpiaci sikereket érnek el.

Zala megye

3B Hungária Kft.

www.3bhungaria.hu/

A cég története a 60-as években alapított zalaegerszegi Szállítógépgyár alapításával kezdődik. A 3B Hungária neve a Bauindustrie, Bergbau és Baustoffbetriebe szavakból származik. A cég anyagmozgató és anyagfeldolgozó berendezések gyártásával foglalkozik. Főbb termékcsoportok: Ömlesztett anyagot mozgató szállítószalagok, Osztályozógépek, Rezgőadagolók, Mobil törőgépek, Feladótartályok, Homokmosók, kavicsmosók, Vaskiválasztó mágnesszalagok, Darabáru-mozgató görgőspályák, szállítószalagok. A legmodernebb CNC vezérlésű lézervágógépekkel, élhajlítóval, plazmavágóval, forgácsolóállomással és profilmegmunkáló gépekkel dolgoznak a cégben. Hegesztőrobot segíti a szállítószalag-váz gyártását, melyből évente a legnagyobb mennyiség készül. A 3B termékeit a nyugat-európai piacon egyre többen ismerik meg.

Zala megye

CREATON South-East Europe Kft.

www.creaton.hu/hu-hu

A cég története 1884-ben Bajoroszágban kezdődik, ahol Alois Berchtold megalapítja az akkori mércével csúcsmodern téglagyárat, amely a kezdetektől fogva kiváló hírnévre tesz szert. A CREATON több mint 130 éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, amelynek a nemzetközi ETEX Csoport részeként a minőségi beton tetőfedő anyagok gyártásában is több évtizedes a tapasztalata. A közel száz éven át tartó munka után, 1992-ben, a Josef Berchtold GmbH és a Ernst Ott GmbH & Co. összeolvadásával jön létre a CREATON Berchtold & Ott vállalat. A nemzetközi piacépítés első lépéseként 2004-ben, a magyarországi Lenti városban kezdi meg termelését a CREATON első üzeme. 2008-ban ugyanitt épül meg a cég második gyára. 2015-ben a teljes dél-kelet európai térség a magyar cég irányítása alá kerül, felölelve a következő országokat: Csehország, Szlovákia, Románia, Moldávia, Bulgária, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Montenegró és Koszovó.